Kontakt oss     |       Norsk

 
Herre Dame Kle deg som kjendisene Om Maximum
     Kjøpsbetingelser   -   Kontakt oss   -   Frakt og retur   -   Betaling   -   Hvordan handler jeg?

Om oss

Maximum.no ble etablert i mars 2004 med visjon om å levere klær som det norske folk kan kan føle seg vel med. Til dette må flere krav opffylles:

Merkevarer
Noen av våre kunder har spurt oss hvorfor vi bare fører kjente merkevarer og ikke rimeligere no-name eller ukjente merker. Årsakene til dette er flere, og befolkningens kjennskap til produktene er en av dem.

Mange av oss føler dessuten ekstra velvære med et designerplagg fra et høyprofilert merke. Denne følelsen er for mange unik, og vi unner flest mulig nettopp dette.

Kvalitet
Selv om kjente merkevarer ofte er kjent for høy kvalitet, går alle produkter gjennom grundig kontroll for å bli godkjent som produkt på Maximum.no Produktet skal både være komfortabelt i bruk, samt være av en holdbar kvalitet.

Kundetilfredshet
Ordet kundetilfredshet har alltid stått i fokus hos oss. Alle prosesser fra valg av varer som du kan bestille, til du mottar varen i posten er nøye gjennomtenkt, for at du som kunde skal bli fornøyd. Og skulle noe mot formodning gå galt, eller du angrer på ditt kjøp, ser vi det som vår oppgave å rette opp i dette.


 
Alle bilder tekster, design, og annet på denne siden er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller videreformidles uten tillatelse fra Maximum AS